QUOTE(ShadowVain @ Oct 30 2009, 10:52 PM)

Evet Oyunun Geldiği Son Nokta Acınası Duruma Geldi Yukardan Reklamda Geçiyolar Artık Koxpu Şu Adresten Alabilirsiniz Diye

Daha Nediyebilirizki Çok Acizleşmişler Hatta Mide Bulandırmaklada Kalmayıp Olağanüstü İğrençleşmeyide Başarmışlar . Oyunun Adınıda Değiştirseler Koxp Online Diye Tam Olacak

Hadi Eyw. AcizLeşmiş K2 Network .. Hakaret Olarak Algılamayın Gördüklerimi Yazdım

Katılıyorum aynen bende ilk gördüğümde şok olmustum onu dedim ki nalet olsun bu oyuna bi cıktm oyundan acılan k2 nın resmi sıtesınde mtc game dıye bı sıtenın reklamı war gireym bakaym dedim aa oda ne adamlar sınırsız gb satıyolarmıs.Hele birde ionia acıldıktan sora hemn ertesı gun satmaları cok ılgınc gercekte ama sasırmamak lazm Knight Online bu .
Not : K2 oyun için TL ile item alışveiri yapmayn diyor ama
1)Resmi sitesinde gold bar (GB) satışı yapan sitenin reklamını veriyor,
2)birde yetkili gm satıcısı diye bırsey duydum ve oyun ıcı bır haylı cevrem oldugu ıcın ulasmam pekte zor olmadı daha sonra yuz yuze gorusmemde oldu kendısıyle ve bu şahsın amerıkada ofıste calısan gmlerle muhabbetı war bızzat tanıkta oldm.Oyun yetkililerinden birisi özel msj atarsa yeri neresidir adı soyadı nedir hepsını verebılrm.Bazı forum sıtelerınde ısmını vermıyecegm +10 shell çitin full plate zırhlar,+10 sılahlara kadar herseyı satabılecegnı soyluor.nese dediğim gbi yetkılıler ılgılenırse ozel mesajdan verebılrm ısım soyısım cafesının adını yerını vs. ıı forumlar ..