Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Oyunun Geldiği Son Nokta ...
ShadowVain
post Oct 30 2009, 10:52 PM
Post #1

Hyde
*

Group: Yeni Katılanlar
Member No.: 79,783

Evet Oyunun Geldiği Son Nokta Acınası Duruma Geldi Yukardan Reklamda Geçiyolar Artık Koxpu Şu Adresten Alabilirsiniz Diye biggrin.gif Daha Nediyebilirizki Çok Acizleşmişler Hatta Mide Bulandırmaklada Kalmayıp Olağanüstü İğrençleşmeyide Başarmışlar . Oyunun Adınıda Değiştirseler Koxp Online Diye Tam Olacak smile.gif Hadi Eyw. AcizLeşmiş K2 Network .. Hakaret Olarak Algılamayın Gördüklerimi Yazdım smile.gif
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
İgal
post Oct 30 2009, 11:07 PM
Post #2

Hyde
*

Member No.: 79,348

DİYECEK BİR LAF YOK ARKDASIM BU OYUNU HALA OYNAYNALARIN KAFASINI BEN smile.gif
+Quote Post
IceBox
post Oct 31 2009, 04:07 PM
Post #3

Lycaon
**

Group: Üyeler
From: Tekirdağ / Turkey Server:Carnac-East Nick:ShyTle LwL:80 Job:Asasin Status:[999] Banned
Member No.: 458

:S
+Quote Post
serhat1382
post Nov 2 2009, 02:11 AM
Post #4

Hyde
*

Member No.: 80,355

QUOTE(ShadowVain @ Oct 30 2009, 10:52 PM) *

Evet Oyunun Geldiği Son Nokta Acınası Duruma Geldi Yukardan Reklamda Geçiyolar Artık Koxpu Şu Adresten Alabilirsiniz Diye biggrin.gif Daha Nediyebilirizki Çok Acizleşmişler Hatta Mide Bulandırmaklada Kalmayıp Olağanüstü İğrençleşmeyide Başarmışlar . Oyunun Adınıda Değiştirseler Koxp Online Diye Tam Olacak smile.gif Hadi Eyw. AcizLeşmiş K2 Network .. Hakaret Olarak Algılamayın Gördüklerimi Yazdım smile.gif

Katılıyorum aynen bende ilk gördüğümde şok olmustum onu dedim ki nalet olsun bu oyuna bi cıktm oyundan acılan k2 nın resmi sıtesınde mtc game dıye bı sıtenın reklamı war gireym bakaym dedim aa oda ne adamlar sınırsız gb satıyolarmıs.Hele birde ionia acıldıktan sora hemn ertesı gun satmaları cok ılgınc gercekte ama sasırmamak lazm Knight Online bu .
Not : K2 oyun için TL ile item alışveiri yapmayn diyor ama
1)Resmi sitesinde gold bar (GB) satışı yapan sitenin reklamını veriyor,
2)birde yetkili gm satıcısı diye bırsey duydum ve oyun ıcı bır haylı cevrem oldugu ıcın ulasmam pekte zor olmadı daha sonra yuz yuze gorusmemde oldu kendısıyle ve bu şahsın amerıkada ofıste calısan gmlerle muhabbetı war bızzat tanıkta oldm.Oyun yetkililerinden birisi özel msj atarsa yeri neresidir adı soyadı nedir hepsını verebılrm.Bazı forum sıtelerınde ısmını vermıyecegm +10 shell çitin full plate zırhlar,+10 sılahlara kadar herseyı satabılecegnı soyluor.nese dediğim gbi yetkılıler ılgılenırse ozel mesajdan verebılrm ısım soyısım cafesının adını yerını vs. ıı forumlar ..
+Quote Post
pakstorm
post Nov 2 2009, 11:01 AM
Post #5

Hyde
*

Member No.: 81,660

Beyler Sizin Bu Oyunu Oynamadaki Amacınız Nedir ? Exp Kasmak mı abicim sürekli aynı canavarı keserek nereye kadar günlerce saatlerce exp kas , boss peşinde koş , uniq item düşürcem de iron set dizicem de yok efemdim olmadı shelleri +8 yapacam da , abi kesmedi +9 bulmam lazm da vs vs.. ölme eşşeğim ölme.. Eğer amacınız exp kasmaksa amelelik yapmaksa buyrun devam edin.. Ben Private serverda oynuyorum çok ta güzel zevk alıyorum.. Hiç gerek yok abicim günlerce online olmaya.. Giriyosun güzelce istediğin lvle 10 sn de kasıyosun kesiyosun karşı ırkları.. bu usko saçmalığını 1.5 sene devam ettirdim ama elde ne var 0 biggrin.gif yani hiç gerek yok kasmayın , burdan bu yazıma laf atacak lamerlere de şunu diyim , o görüntü itemlerle fln bana burada artistlik yapmasın kimse , gün gelir elinizde hiçbişey kalmadığı zmn o itemler sizi kurtarmayacak.. Bu k2nin kendisinin koxp item sattığını bilmeyen aklı başında kullanıcı yoktur.. Benim burda ne işim var ona gelince , bi ara oyunda ne olup bittiğini merak ettim 83 lvl gelmiş fln hiç bişeyden haberim yoktu ne olmuş bakmak için girdim çok ta tın.. Siz daha premium vs almaya devam edin, Yazık yazık.. 2saat adam kesmek için 2 sene pc başına oturulmaz private serverlar var girin kesin istediğiniz adamı..
+Quote Post
uurcann99
post Nov 2 2009, 07:29 PM
Post #6

Bishop

Member No.: 73,259

QUOTE(İgal @ Oct 30 2009, 11:07 PM) *

DİYECEK BİR LAF YOK ARKDASIM BU OYUNU HALA OYNAYNALARIN KAFASINI BEN smile.gif

oynayan legal yokki oynamaya çalışan ama her seferinde pc başından sinir hastası olarak kalkanlar var smile.gif

--------------------
IPB Image
IPB Image
IPB Image

1299 patchinde usko kuruldu - 1299'da Osmanlı Devleti Kuruldu
1453 patchinde Usko gelişmeye başladı (Fire Drake) - 1453 yılında Osmanlı Devleti yükselme dönemine girdi(İstanbulun Fethi)
1506 patchinde Usko en çok para kazandığı dönemin patchi geldi - Osmanlı en parlak döneminde (Kanuni dönemleri)
1709 patcihnde X-trapın kalkmasıyla Uskonun sonu yaklaşıyor - Osmanlı Karlofça antlaşmasından sonra gerileme döneminde
....
1922 li patchte Usko tarih olacak - 1922 Osmanlı Devletinin resmi olarak yıkılma tarihidir.
+Quote Post
EukLeideS
post Nov 4 2009, 03:25 AM
Post #7

Lycaon
**

From: Girakon
Member No.: 74,367

QUOTE(uurcann99 @ Nov 2 2009, 07:29 PM) *

oynayan legal yokki oynamaya çalışan ama her seferinde pc başından sinir hastası olarak kalkanlar var smile.gif

katılıyorum bu yorumuna. koxpleri görünce tepem atıyor ve dahasını.

--------------------
İstisna ßensem.. KaideLeri ßozarim..

R.E.M - Loosing My Religion
+Quote Post
Posedion
post Nov 8 2009, 04:44 PM
Post #8

Hyde
*

Member No.: 82,809

[b]düşüncelerinize saygım Sonsuz ama Zevkler ve REnkler tartışılmaz biliyosunuz..!
Onun icn kimsenin oyununa zevkine camur atmayın bu oyundaki amac 83 olup Pk dediğimiz şeyin zevkini almak bi insan bu oyuna hırs yaptığı icn para harciyolar ve pc başnda zaman öldürüyolar bağımlılıkk yapıyo oyun diolar tamamen yanlış aklı başı yerinde olan adam isterse oynayamaz isterse oynar ama Tamamen Hırs yapmaya bağlı
Teşkkür ederim...
iyi Günler...!
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic

Lo-Fi Version Time is now: 21st November 2009 - 06:26 AM