Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topic
> Internet Bağlantısı
uurcann99
post Nov 7 2009, 03:45 PM
Post #1

Bishop

Group: Üyeler
Member No.: 73,259

konuyu açmak için yer bulamadım, özür dilerim. arkadaşlar bendeki virüs programını kapatmazsam tarayıcıların internete erişimini engelliyor. kapatınca girebiliyorum. hangi ayarı değiştirmem lazım ?? bu arada program panda antivirüs 2009. şimdiden teşekkürler...

--------------------
IPB Image
IPB Image
IPB Image

1299 patchinde usko kuruldu - 1299'da Osmanlı Devleti Kuruldu
1453 patchinde Usko gelişmeye başladı (Fire Drake) - 1453 yılında Osmanlı Devleti yükselme dönemine girdi(İstanbulun Fethi)
1506 patchinde Usko en çok para kazandığı dönemin patchi geldi - Osmanlı en parlak döneminde (Kanuni dönemleri)
1709 patcihnde X-trapın kalkmasıyla Uskonun sonu yaklaşıyor - Osmanlı Karlofça antlaşmasından sonra gerileme döneminde
....
1922 li patchte Usko tarih olacak - 1922 Osmanlı Devletinin resmi olarak yıkılma tarihidir.
User is offlineProfile CardPM
Go to the top of the page
+Quote Post
TurK53100
post Nov 7 2009, 03:54 PM
Post #2

Lycaon
**

Member No.: 81,934

QUOTE(uurcann99 @ Nov 7 2009, 03:45 PM) *

konuyu açmak için yer bulamadım, özür dilerim. arkadaşlar bendeki virüs programını kapatmazsam tarayıcıların internete erişimini engelliyor. kapatınca girebiliyorum. hangi ayarı değiştirmem lazım ?? bu arada program panda antivirüs 2009. şimdiden teşekkürler...

banda pc kasıyor önceden bende kullanıyordum ama iyi anti virüstür bence nod32 kullanmanı tavsiye ederim en iyi antivirüs o şuan en güncel sürümünü kullanman şartıyla tabi bide lisanslı olacak smile.gif
+Quote Post
uurcann99
post Nov 7 2009, 04:44 PM
Post #3

Bishop

Member No.: 73,259

QUOTE(TurK53100 @ Nov 7 2009, 03:54 PM) *

banda pc kasıyor önceden bende kullanıyordum ama iyi anti virüstür bence nod32 kullanmanı tavsiye ederim en iyi antivirüs o şuan en güncel sürümünü kullanman şartıyla tabi bide lisanslı olacak smile.gif

bunun kullanım süresi dolsun zaten bidaha almam smile.gif . iyi çalışıyor fakat çok kasıyor dediğin gibi sad.gif windows güvenlik duvarıyla internete bağlanıyorum smile.gif

--------------------
IPB Image
IPB Image
IPB Image

1299 patchinde usko kuruldu - 1299'da Osmanlı Devleti Kuruldu
1453 patchinde Usko gelişmeye başladı (Fire Drake) - 1453 yılında Osmanlı Devleti yükselme dönemine girdi(İstanbulun Fethi)
1506 patchinde Usko en çok para kazandığı dönemin patchi geldi - Osmanlı en parlak döneminde (Kanuni dönemleri)
1709 patcihnde X-trapın kalkmasıyla Uskonun sonu yaklaşıyor - Osmanlı Karlofça antlaşmasından sonra gerileme döneminde
....
1922 li patchte Usko tarih olacak - 1922 Osmanlı Devletinin resmi olarak yıkılma tarihidir.
+Quote Post
PacmaKaveLi
post Nov 8 2009, 12:25 PM
Post #4

Bishop

Member No.: 80,034

programdan izin verebilirsin mesela internet eplorer de taramayı kapatırsan hata vermez gibi

--------------------
İşte gidiyorum çeşm-i siyahım
Önümüze dağlar sıralansa da
Sermayem derdimdir servetim ahım
Karardıkça bahtım karalansa da

Hayli dolaşayım yüce dağlarda
Dost beni bıraktı ah İle zarda
Ötmek İstiyorum viran bağlarda
Ayağıma cennet kiralansa da

Bağladım canımı zülfün teline
Sen beni bıraktın elin diline
Güldün Mahzuninin berbat haline